Hverdagsinnovasjon

Innovasjon… et slitent uttrykk… men hva vil det si å være innovativ?

Det kan selvsagt være et nytt program, et nytt produkt en ny dings – som gjør noe smart, som ingen har tenkt på før –

Men det kan også være MÅTEN vi gjør ting på – prosesser frem til markedslanseringen, produksjonsmetode –  måten vi henvender oss til markedet på og hvordan vi bygger strategi for å nå våre målgrupper med produktene og ideene våre – hvordan vi lærer bort ting… osv.

Samfunnet trenger mange mennesker som er villig til å tenke nytt – være pågående, seig, utholdende og som jobber fokusert, målrettet og tålmodig. Det kjennetegner alle gode utviklere, at de ikke lar seg dehydrere fullstendig av en ørkenvandring eller to – og mennesker som har tro og tillit til at det de gjør, en dag skal gi resultater, er også ofte de samme som OPPNÅR resultater.  Når du finner raskere og bedre måter å nå gode resultater – da er du også innovativ!

Hva er gode resultater?
Det trenger ikke være at du blir rik! Men at du kan bidra med noe i samfunnet – gjennom å skape arbeidsplasser – og gjøre hverdagslivet enklere for for folk – sette et smil på fjeset til din venn, kunde, eller nabo – bidra til at «hjulet går rundt!»

Om du så klarer å skape resultater utover dette – så er jo det fantastisk!

Dette gjelder enten du sitter i kassa på Rema1000 eller om du driver din egen forretning.. alltid på utkikk etter smarte måter å gjøre tingene på – så man blir mer effektiv og forhåpentligvis kan få litt mer tid til andre viktige ting i livet også – 🙂

About the author

Leave a Reply