Kontakt oss

Kom i kontakt med oss!

Legg igjen din kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål om oss, våre tjenester eller prosesser? Skriv til oss i kontaktskjemaet under og legg ved en skisse hvis du ønsker det (NDA kan lastes ned lenger ned). Ring oss eller send e-post, så svarer vi så fort vi kan! 


  Kontaktinformasjon

  Hovedkontoret

  Pavels Innovation AS 

  Hydrovegen 19

  3933 Porsgrunn

  • post@pavelsinnovation.no
  • +47 476 60 111

  Deler du en idé? Last ned NDA

  Informasjon om Pavels Innovation AS sin Non Disclosure Agreement (NDA):

  NDA er det samme som en fortrolighets-avtale. Det er et nyttig verktøy når man er avhengig av å arbeide i fortrolighet med flere parter, og for å poengtere å holde viktig informasjon utenfor offentlighet. Parter i et prosjekt skriver under på en slik, normalt for å kunne dele informasjon og jobbe formelt og fortrolig sammen i prosjekter. Det kan være produkt ideer, forretningsideer, industrielle nettverk, eller annen relevant informasjon som du ønsker at din motpart skal behandle konfidensielt. Last den ned, fyll den ut og legg den ved kontaktskjemaet over.

  Du er velkommen til å laste ned vår NDA selv om ikke du skal bruke den i et prosjekt Pavels Innovation er involvert i. Avtalen gjelder kun mellom parter som signerer dokumentet. Denne NDA er utformet slik at den virker begge veier. Vår erfaring er at det som regel er en fordel.