Om oss

Pavels Innovation

Pavels Innovation AS er en totalleverandør av serviceløsninger i multidisiplinære produktutviklings løp fra design til produksjon. Vi påtar oss design og utviklingsoppdrag oppdrag i deler av – eller hele prosessen, og kan også leie oss selv ut på prosjektbasis i andres prosjekter. Vi har en lang rekke prosjekter med ulike utfordringer bak oss, og jobber med mange ulike typer produksjonsteknikker. Bedriften er samlokalisert med ProtoFab AS (industriell 3D-printing) og med vår søster organisasjon Grepi Plast AS som gjør sprøytestøping og sammenstilling.

Historien vår

Vår slogan «Bring Life To Your Ideas, So Others Can Enjoy Your Creations» handler nettopp om at vårt fokus er å skape produkter som ikke bare ser fine ut – men som også genererer energi og glede for brukerne.

Bring life to your ideas, so others can enjoy your creations

Vår kompetanse

Vi er «on the edge» når det gjelder teknologi og metoder. Vi besitter ulike 3D-print teknologier på huset og har tilgang til ca. 140 moderne CNC maskiner. 

Bedriften har høy kompetanse på produktutvikling med tverrfaglig «grensesnitt», prototype utfordringer og produksjon av mindre serier – til iverksetting av produksjon av produkter i industriell skala. Vi har kunnskap om støpeteknikker og mange ulike produksjonsmetoder.

Vårt team består av utviklere og designere med ulik bakgrunn fra mekanisk engineering, produktdesign, industriell design, elektromekanisk automasjon, plastproduksjon og 3D visualisering.

Design100%
3D-printing100%
Prototyper100%
Modellbygging100%
Engineering og teknologi100%
Støpeteknikker100%
Produksjonsmetoder100%