Personvernerklæring

Pavels Innovation AS er opptatt av sine kunders og brukeres personvern, og ønsker å beskytte deres personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlovgivning i henhold til lokal lovgivning og vedtatt av EU (General Data Protection Regulation, GDPR)

Vår nettside og nettbutikk er på Wordpress. Når du kjøper et produkt eller tjeneste fra oss, som en del av kjøps- og salgsprosessen, lagrer vi noen grunnleggende data om deg. Dette vil være data som for eksempel navn, e-postadresse, ditt telefonnummer, din adresse og eventuelt informasjon om hvilket firma du jobber i. I tillegg lagrer vi informasjon via cookies, for å yte deg bedre service.

Hvem kontrollerer dine personlige data?

Det er Pavels Innovation AS som kontrollerer de personopplysningene du oppgir når du er i kontakt med oss, og er ansvarlig for personopplysningene i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

 

Pavels Innovation AS

Org. Nr.: 987 697 547

Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn.

Hvor lagrer vi opplysningene dine?

Personopplysningene du opplyser oss om lagres via Wordpress.

Hvem har tilgang til opplysningene dine?

Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell, som har tilgang til informasjonen på grunn av sin yrkesmessige stilling hos Pavels Innovation AS og har en forpliktelse om å ikke bruke opplysningene til noe annet enn det formålet de er samlet inn for.

Vi vil aldri dele disse dataene med andre uten at du gir oss ditt samtykke til det, og vil sørge for at dataene til enhver tid er lagret på en sikker måte.

Hvilke rettigheter har du?

Du har hele tiden rettigheter til å få vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg, korrigere disse eller slette personopplysningene. Du kan trekke tilbake ditt samtykke til å lagre disse dataene ved å kontakte vårt kundesenter: kundeservice@pavelsinnovation.no.

Vi forbeholder oss rettighetene til å kunne oppdatere vår personvernerklæring, men den nyeste personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på nettsiden vår.