Automatisert montasjeverktøy gir bedre sikkerhet

Alle som har skrudd inn en øyeskrue vet at det er mye manuell jobbing med halv-provisoriske løsninger. Den tiden er nå forbi. Vi har i samarbeid med Alf Solutions utviklet dette nye geniale monteringsverktøy. Dette gjør monteringsjobben enklere og mer effektivt. 

BedriftAlf Solutions AS
MarkedssektorForbruker
Hjemmeside
LandNorge

Prosjektbeskrivelse

Vi jobbet sammen med Alf Solutions for å finne en løsning for å gjøre montering mer automatisert og mer effektiv. Vi kom frem til et brukervennlig design både på hammer, holdere og verktøyer til festing av sveiset øyeskrue. “Kroken” på tuppen gjør at man har én hånd fri for å gjøre jobben – det er helse, miljø, sikkerhet på sitt beste.

Produktutvikling

Vi har vært med på å utvikle flere produkter for Alf Solutions i tilknytning til montering med sveiset øyeskrue.

Prototyper

Vi hadde flere runder med testing av ulike former og varianter før vi landet på det endelige resultatet.

Produktdesign

Vi stod for utviklingen av produktdesignet og utviklet et design med fokus på mest mulig brukervennlighet.

Eyeinto

Praktisk og applikasjonsvennlig

Med Eyeinto har du alltid et praktisk og applikasjonsvennlig verktøy som får jobben gjort på et blunk. Verktøyet kan brukes på alle vanlige driller. Det smarte, lille verktøyet er tilpasset vanlige 8 mm sveisede øyeskruer. Det er spesielt for innfesting av stillas, direkte inn i treverk eller plugg inn i betong. Et perfekt verktøy for stillasmontering, men også for snekkerne som enkelt må kunne flytte på fester for å komme til.