Inspirerer barns fantasi og forskertrang

Beljo Toys er et selskap som er lokalisert i Suldal i Norge. Beljo Toys er etablert av en familiefar til 3 gutter som alle elsker utfordringer. Beljo Toys er født ut av en av Norges mange vakre daler og bærer med seg budskap om sunne verdier og viktige prinsipper for barns utvikling. Seriens første produkter er inspirert av det som er hovednæringen i området hvor lekene har sitt DNA fra; nemlig jordbruk, skogs bruk og stein bruk.

BedriftBeljo Toys
LandNorge
MarkedssektorForbruker
Hjemmesidehttps://www.beljotoys.com/

Prosjektbeskrivelse

Beljo Toys henvender seg til barns kreativitet og er bygget med fokus på barns begrensete tålmodighet. Beljo Toys produkter er utviklet i troen på at barn skal lære mens de leker, og få raske resultater. Intuitiv lek og kreativitet stimulerer barns fantasi og forskertrang. Raske resultater gir positive opplevelser av mestringsevne som er viktig for barn.

Intuitiv lek og kreativitet

Med Beljo Toys vil barnet få mye kvalitets tid både under montering og lek, samtidig som de lærer seg grunnleggende fysiske og mekaniske prinsipper.

Fysiske og mekaniske prinsipper

Barna lærer grunnleggende fysiske og mekaniske prinsipper.

Solide komponenter

Beljo Toys kjennetegnes ved solide komponenter og at lekene raskt kan gjøres om til andre ting.

Gutt leker med Beljo Toys

Lær grunnleggende fysiske og mekaniske prinsipper

Den innebygde intelligensen ved hjelp av magnetismen i tre blokkene sørger for en korrekt og «magisk» montering av blokkene, som både gjør at de sitter godt fast, men som ved «Twist Off» teknologien gjør det lett å ta delene fra hverandre. Den magiske, magnetiske funksjonen (pat.pending) gjør det morsomt å leke med Beljo produktene.