Elektronisk kontroll og styrings enhet for VVS anlegg

Vi har vært med på å utvikle vannstoppventilen Arjonstop i samarbeid med Armaturjonsson, Grepi Plast og Mezonic. Vannskader er den største skadetypen hos forsikringsselskapene, og det var derfor et veldig interessant og givende prosjekt å bidra i. 

Armaturjonsson har operert i det norske markedet siden 1970, og er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen.

BedriftArmaturjonsson
LandNorge
MarkedssektorVVS
Hjemmesidehttps://www.armaturjonsson.no/

Prosjektbeskrivelse

I 2016 startet utviklingen av Arjonstop. Vi var igjennom hele prosessen fra prototyping til ferdigstilling og produksjon av det ferdig produktet.

Arjonstop er designet for å styre ventil og sensorer, samt levere relevant informasjonspakker til smarthus løsninger og mobile apper. Elektronikkenheten inneholder spesielle logaritmer, som kan kjenne igjen unormale avvik og detektere lekkasjer i vannanlegg i hus og leiligheter. I tillegg er det en mottager for elektroniske sensorer, også designet av Pavels Innovation, som kan plasseres på strategiske steder hvor lekkasje kan oppstå.

Produktutvikling

Vi bistod i produktutviklingen av Arjonstop og bidro til at det ble et funksjonelt produkt.

Produktdesign

Vi stod for skisseringen av designet til Arjonstop og sørget for at det ble et brukervennlig produkt.

Prototyper

Vi lagde flere prototyper av Arjonstop og testet produktet i flere omganger for å få et best mulig resultat.

Arjonstop illustrasjonsbilde

Enklere å oppdage vannlekkasjer og unngå dyre vannskader

Et nytt effektivt vannstoppsystem som beskytter ditt hjem mot vannskader. Med Arjonstop er det enklere å oppdage vannlekkasjer og unngå dyre vannskader.

Arjonstop har en sensor som registrerer vannlekkasje og stenger ventilen umiddelbart hvis den oppdager det. Hvis detektorer plassert rundt i huset merker vannlekkasje, vil den sende signaler til Arjonstop som vil snu kulen, sånn at vann ikke kan strømme igjennom mer. Dette vil da føre til at vannlekkasjen blir stoppet før store skader påløper.