Lyser opp nærområdet med tredimensjonal dybdevirkning

Vi har vært med på utviklingen av Hikebeam 400 i samarbeid med Beltlamp AS. Hikebeam 400 er en unik beltelykt som ved hjelp av 3D-effekt framhever detaljene i terrenget og gir sterkere belysning i nærområdet. Den hindrer at du blender andre og er godt egnet til kveldsturer.

BedriftBeltlamp AS
LandNorge
MarkedssektorForbruker
Hjemmesidehttp://beltlamp.com/

Prosjektbeskrivelse

Hikebeam 400 er utviklet for å gi turgåere og folk som arbeider i mørket bedre oversikt over terrenget. Vi har vært med utviklingen av konseptet, produktdesignet, samt stått for å teste produktet og lage prototyer.

Konseptutvikling

Vi har vært med på å utvikle konseptet til Hikebeam 400. 

Produktdesign

Vi har designet Hikebeam 400. Fokuset har vært på å lage en brukervennlig løsning med et funksjonelt design.

Prototyper

Vi lagde flere prototyper av Hikebeam 400 for å levere et best mulig produkt til kunden. Her ble det sett mye på brukervennlighet og funksjonalitet.

HikeBeam modeller

Tredimensjonal dybdevirkning

Hikebeam 400 har tredimensjonal dybdevirkning sånn at man ser detaljer i terrenget tydelig, og uten vanlige sjenerende forstyrrelser av regn, tåke eller snø. Den har en reflekterende skjerm som gjør at bakken blir belyst enda sterkere og sammenhengende, helt fra føttene og langt framover. Skjermen hindrer samtidig at du blender dem du går sammen med, eller folk du møter. Hikebeam® har også mulighet for Widebeam™, en bred “vifte” av lys, 180° ut til begge sider.