Hindrer bakteriespredning og gir en naturlig håndtering av kjøtt, fisk og brød

CleanBread passer ypperlig til håndtering av kjøtt, fisk og brød på en hygienisk måte. Den er utviklet for å gi deg et naturlig og hygienisk verktøy å jobbe med når du forbereder mat eller skjærer brød.

Vi har designet produktet ut fra kundens idé og ønske. Produktet finnes i en Skandinavisk og en Amerikans versjon – der vi har designet begge.  I Skandinavia er produktet kjent under merkenavnet CleanBread, mens i USA er det kjent som GripMitt.

Vi har i tillegg hjulpet kunden med å få en lisensavtale med det amerikanske selskapet WOW Gear som distribuerer og selger produkter i ca. 40 land. WOW Gear er også et selskap som er del-eid av Pavels Innovation AS.

BedriftCleanBread / WOW Gear
LandUSA
MarkedssektorForbruker
Hjemmesidehttps://wowcup.com/pages/gripmitt

Prosjektbeskrivelse

Vi har utført hele prosjektet fra “design to manufacturing”. Kunden kom til oss med ideen og ønsker. Vi designet produktet og tilrettela for produksjon både i Kina og Vietnam. 

Fra design til manufacturing

Vi har vært med på hele utviklingsløpet av CleanBread og GripMitt. Fra design til manufacturing.

Produktdesign

Vi har designet CleanBread og GripMitt. Fokuset har vært på å lage et produkt som gir et godt grep når du skal håndtere kjøtt, fisk og brød hygienisk.

Produksjon

Vi tilrettela for produksjon i Kina og Vietnam. Vi bidro med våre kontakter og kunnskaper innen produksjon i utlandet.

CleanBread til å skjære opp kjøtt

Du trenger ikke lenger bruke kjøkkenhåndklær som ivaretar bakterier og møkk

CleanBread sikrer et godt grep, den er lett å holde ren, kan vaskes i oppvaskmaskinen og tåler opp imot 250 grader. Den gir deg en hygienisk, trygg og enkel håndtering av varm, kald og rå mat, varme kjeler og stekepanner, imens du forbereder, lager mat, griller og skjærer opp brød.

Den er lagd av 100 % silikon, som gjør at den tåler både kulde og varme. Du trenger ikke lenger bruke kjøkkenhåndklær som ivaretar bakterier og møkk.

Finn ut mer om CleanBread i videoen her.