Holder orden på trådene og gir mindre belastning

Folk har i en årrekke irritert seg over tråder som vikler seg i hverandre og lager vaser av garnet i strikkekurven. Anders-Cyrill ville gjøre noe med dette og slik dukket ideen om Cyrill strikkering opp. Vi kom i kontakt med Anders-Cyrill, og bidro med design og igangsettelse av produksjon av strikkeringen i sølv.

BedriftCyrill
LandNorge
MarkedssektorForbruker
Hjemmesidehttp://cyrill.no/

Prosjektbeskrivelse

Oppstart på produksjon av denne gjorde vi i England. Prosessen fra ide til produkt gikk via 3D modellering – 3D printing – og videre støping og polering på tradisjonell måte.

Produktutvikling

Vi var med på å utvikle produktet. Vi ønsket å gi kunden en best mulig strikkeopplevelse og hadde fokus på at ringen skulle gi minst mulig belastning på fingrene.

Prototyper

Vi lagde flere prototyper av Cirills strikkering for å teste hvilket design som ga best mulig resultat for strikkeentusiastene. 

Produktdesign

Vi har designet Cyrills strikkering. Vi fokuserte på funksjonen den skulle ha, hvordan den kunne skape en ryddig og oversiktlig strikkeopplevelse, samtidig som vi jobbet med å få den ergonomisk korrekt.

Strikkering ligger på garnøste

Et produkt av og for norske håndverktradisjoner

En flott ring laget i 100% ekte 830 sølv, designet og produsert i Norge. Et produkt av og for norske håndverkstradisjoner. Cyrill strikkering har 3 bøyler som du enkelt kan legge trådene under, trådene glir lett over fingeren og du holder trådene fra hverandre. Tråden glir lettere over ringens glatte flate i sølv og gir mindre  belastning på fingeren.