Motorstyrt kuleventil i plast

Vi har vært med på utviklingen av modulær kuleventil med motorstyring eller manuell styring. Den har en avtakbar motorboks. Kuleventilen brukes i Armaturjonsson‘s Arjonstop løsning. Denne ventilen har innebygget 3 1/4’ innganger både på sekundær og primærsiden – det muliggjør tilkobling av diverse løsninger som ekstra rør, eller sensorer på en plassbesparende måte.

BedriftArmaturjonsson AS
LandNorge
MarkedssektorVVS
Hjemmesidehttps://www.armaturjonsson.no/

Prosjektbeskrivelse

I 2016 startet utviklingen av Arjonstop. Vi var igjennom hele prosessen fra prototyping til ferdigstilling og produksjon av det ferdig produktet. På innsiden av kontrollboksen til Arjonstop er det en motorstyrt kuleventil. Denne stopper automatisk vannet hvis det oppdages vannlekkasjer.

Produktutvikling

Vi bistod i produktutviklingen av Arjonstop og bidro til at det ble et funksjonelt produkt.

Produktdesign

Vi stod for skisseringen av designet til Arjonstop og sørget for at det ble et brukervennlig produkt.

Prototyper

Vi lagde flere prototyper av Arjonstop og testet produktet i flere omganger for å få et best mulig resultat.

Motorstyr kuleventil

Enklere å oppdage vannlekkasjer og unngå dyre vannskader

Et nytt effektivt vannstoppsystem som beskytter ditt hjem mot vannskader. Med Arjonstop er det enklere å oppdage vannlekkasjer og unngå dyre vannskader.

Arjonstop har en sensor som registrerer vannlekkasje og stenger ventilen umiddelbart hvis den oppdager det. Hvis detektorer plassert rundt i huset merker vannlekkasje, vil den sende signaler til Arjonstop som vil snu kulen, sånn at vann ikke kan strømme igjennom mer. Dette vil da føre til at vannlekkasjen blir stoppet før store skader påløper.