Skreddersydd for norske forhold

Bag’in er laget for norske forhold. Gründeren Kåre Normann Sekkesæter opplevde selv hvordan han aldri fikk beskyttet utemøblene sine godt nok på hytta i hvaler. Selv om han sikret møblene med presenning og tau, så holdt det likevel ikke 6 måneder senere. Kåre fikk derfor idéen om å lage noe selv som kunne beskytte utemøblene gjennom en hel vinter uten at det blåste i stykker, og sånn ble Bag’in skapt.

BedriftBag'in
LandNorge
MarkedssektorForbruker
Hjemmesidehttps://www.bagin.no/

Prosjektbeskrivelse

For Bag’in har vi bidratt med all teknisk design. Vi har levert adekvat løsning på produksjon i Asia og stått for kvalitetskontrollen, samt gjort løpende produksjonoppfølging for kunden på fabrikk. Vi hjelper også kunden med nye modeller og re-design ved behov, og håndterer transportløsninger fra fabrikk til kundens lager.

Produktdesign

Vi har bidratt med all teknisk design for Bag’in.

Produksjonsoppfølging

Vi har stått for produksjonoppfølging for Bag’in på fabrikken, stått for kvalitetskontrollen og vi har levert adekvat løsning på produksjon i Asia.

Nye modeller og Re-design

Vi bidrar med å utvikle nye modeller for Bag’in og hjelper dem med re-design.

Bag'in montert over utemøbler

Lagring av utemøbler har aldri vært enklere eller sikrere

Med Bag’in kan du helt enkelt og sikkert lagre utemøblene dine. Den er laget for norske forhold og er sikker selv i sterk storm. Bag’in er enkel å bruke og pakkes inn på bare noen minutter. Den tåler vann, er godt ventilert, og gjør at møblene dine holder seg tørre. Den er godt ventilert, har 5 års garanti og har 100% premium kvalitet. Se videoen her og lær hvordan Bag’in holder seg i storm.