Sølefri sportsflaske med 360° drikkeløsning

I samarbeid med WOW Gear har vi vært med på utviklingen av en helt ny type sportsflaske. Vi har vært med på utvikle det helt nye konseptet og unike designet.

BedriftWOW GEAR
LandUSA
MarkedssektorForbruker
Hjemmesidehttps://wowcup.com/

Prosjektbeskrivelse

WOW sportsflaske er designet for å gi en mer effektiv drikkemetode før, etter og underveis i treningen. Med sin unike 360° drikkeløsning gir det både profesjonelle utøvere og amatører muligheten til å prestere bedre under trening. Drikkeflasken er også sølefri, slik at du unngår lekkasjer i treningsbagen.

Konseptutvikling

Vi har vært med å utvikle konseptet til WOW Sportsflaske og har bidratt med å finne de mest kreative løsningene for nye måter å drikke vann under trening.

Produktdesign

Vi har vært med å utvikle det helt unike designet på flasken. Fokuset har vært på en brukervennlig og effektiv måte å tilby idrettsutøvere og treningentusiaster drikkepause.

Dame gjør Yoga og bruker drikkeflasken fra Wow Gear

Just grab & drink

WOW sportsflaske gjør det enkelt å drikke raskt og fortsette treningsøkten. Den er utviklet med tanke på brukervennlighet, er enkel å rengjøre med sine romslige former og kan vaskes i oppvaskmaskinen. 

WOW Gear er et internasjonalt selskap som holder til i USA. De har utviklet drikkeflasker til babyer, barn og voksne, samt snacksbeholdere og beholder for smakstilsetting i vann.