Tjenester

Multidisiplinær produktutvikling

Produktutvikling henger uløselig sammen med industriell og teknisk design. Vi arbeider både med plastkomponenter, maskinbearbeidet metall komponenter (CNC) og sammenstillinger av komplette produkter som berører mange ulike disipliner fra elektronikk til mekanikk. Vårt team består av produktutviklere og designere med ulik bakgrunn fra mekanisk engineering, produktdesign, industriell design, elektromekanisk automasjon, plastproduksjon og 3D visualisering.

 • Produktutvikling
 • Design
 • Prototyper
 • Engineering
 • Teknologi
 • Produksjon

Vår kompetanse innen produktutvikling

Pavels Innovation har høy kompetanse på produktutvikling med tverrfaglig «grensesnitt». Alt fra prototypeutfordringer og produksjon av mindre serier – til iverksetting av produksjon av produkter i industriell skala. Gjennom alle de prosjekter vi er involvert i og har vært involvert i besitter vi i tillegg et stort industrielt nettverk, og kan i de fleste tilfeller finne løsninger for våre kunder. Vi har egen plastfabrikk og prototypesenter i Porsgrunn.

Trenger du hjelp til å finne produsenter og vi ikke kan tilby lokal produksjon, som følge av produktets art, har vi også god kompetanse på å identifisere og opprette nye produksjonforbindelser i vårt globale nettverk. Vi har gode og nære relasjoner til produksjonsbedrifter innen mange ulike og multidisiplinære produktgrener. Fra produkter i stoffer til sammensatte produkter i mange ulike materialer, metallstøping, stansing, sprøytestøping med mer. 

Høy kompetanse

Vi har et dyktig og erfarent team som kan bistå deg i produktutviklingen av ditt produkt.

Lønnsom partner

Vår lange erfaring innen utvikling av produkter innen en rekke bransjer, gjør oss til en lønnsom partner for våre kunder.

Globalt industrielt nettverk

Vi har et stort globalt industrielt nettverk utover egne lokale produksjonfasiliteter og har jobbet med mange ulike fabrikker i flere land. 

Tjenester

Design

Vi gjør produktdesign og emballasjedesign.

Prototyper

Vi lager store og små modeller med ulike materialer og teknikker.

Engineering

Vi kan få det til å fungere og være produksjonsvennlig.

Produksjon

Vi driver med mange produksjonstyper og kan bistå deg i valget av metode.

Kundesegmenter

Vi bistår bedrifter i ulike sektorer med produktutvikling. I listen under kan du se noen av områdene våre tidligere kunder er innen.

 • OffshoreKomponenter / prototyping / konseptuelle modeller
 • IndustriDesign og utvikling av komponenter / prototyping / småserie produksjon i plast og metall.
 • KonsumvarerKonseptualisering, design og utvikling av små maskiner, leketøy, sportsutstyr, drikkekopper, flasker, utstyr til «home and personal care» - emballasje, m.m.
 • MedisinskUtvikling og innovasjon på nye produkter til legemiddel industri og terapeutisk utstyr. Vi står for flere prosjekter med patenterbare løsninger.
 • VVSUtvikling og design av VVS komponenter, ventilsystemer, vannskap løsninger etc.
 • ElektroUtvikling og design av elektromateriell – veggbokser/innmat – brytere – elektronikk kapslinger, prototyping til elektrifiserings anlegg i mellomspennings segment m.m.

Skal du i gang med et prosjekt? Ta kontakt for en å sparre med!