Produksjon

Produksjon

Det største inntjeningspotensialet for mange bedrifter, er ikke nødvendigvis å selge mer av det de har, men å kutte kostnader på det de selger. Ved å raffinere designet på dine produkter ned på komponentnivå kan du oppnå mange fordeler. Vi kan hjelpe deg med å identifisere «gull årer» i din egen bedrift ved å bidra til mer raffinert design og mer effektiv produksjon på komponent nivå, som igjen blir til gevinst på din bunnlinje. Vi utfører også ren produksjon av komponenter på oppdrag fra kunde.

  • Produksjon
  • Sprøytestøping
  • Silikonstøping
  • Vakuumforming

Vår kompetanse

Vi har egne fasiliteter for sprøytestøping og bygger sammenstillingslinjer, robotmontering for masseproduksjon av alt fra enkle deler til komplekse plastkomponenter og produkter i Norge. Her produseres ulike tekniske kvalitetsprodukter i avanserte konstruksjonsplaster for bant annet møbelbransjen, storkjøkken, data og elektronikkbransjen, farmasøytisk industri, plastrørprodusenter og lignende. Sprøytestøpemaskinene er hos vår samarbeidspartner Grepi Plast i Skien. Når kunden ønsker det, eller fornuften tilsier det – produserer vi hos mangeårige samarbeidspartnere i henholdsvis Shenzhen og Xiamen.

Produksjonseksperter

Vi har lang erfaring innen produksjon og har bistått mange bedrifter i en rekke ulike bransjer.

Viktig samarbeidspartner

Vi rådgiver våre kunder når de skal i gang med produksjon av et nytt produkt og hjelper dem på veien i valg av riktig produksjonsmetode.

Gevinst på bunnlinjen

Vi hjelper deg å sette sammen de riktige komponentene, velge de riktige materialene og skape et effektivt produkt.

Tjenester

Design

Vi gjør produktdesign og emballasjedesign.

Prototyper

Vi lager store og små modeller med ulike materialer og teknikker.

Engineering

Vi kan få det til å fungere og være produksjonsvennlig.

Produksjon

Vi driver med mange produksjonstyper og kan bistå deg i valget av metode.

Skal du i gang med et prosjekt? Ta kontakt for en å sparre med!