Har du en idé?

Har du en idé du ønsker å utvikle? Kontakt oss!

Del din idé med oss

Skal du utvikle et nytt produkt eller ønsker du å gjøre produktforbedringer? Fyll ut skjemaet under, del en skisse og fortell oss om din idé, så tar vi kontakt med deg! Du kan laste ned NDA lenger ned hvis du ønsker det, og laste det opp her.


    Deler du en idé? Last ned NDA

    Informasjon om Pavels Innovation AS sin Non Disclosure Agreement (NDA):

    NDA er det samme som en fortrolighets-avtale. Det er et nyttig verktøy når man er avhengig av å arbeide i fortrolighet med flere parter, og for å poengtere å holde viktig informasjon utenfor offentlighet. Parter i et prosjekt skriver under på en slik, normalt for å kunne dele informasjon og jobbe formelt og fortrolig sammen i prosjekter. Det kan være produkt ideer, forretningsideer, industrielle nettverk, eller annen relevant informasjon som du ønsker at din motpart skal behandle konfidensielt. Last den ned, fyll den ut og legg den ved kontaktskjemaet over.

    Du er velkommen til å laste ned vår NDA selv om ikke du skal bruke den i et prosjekt Pavels Innovation er involvert i. Avtalen gjelder kun mellom parter som signerer dokumentet. Denne NDA er utformet slik at den virker begge veier. Vår erfaring er at det som regel er en fordel.