Hagearbeid og dyrking hjemme har aldri vært enklere

GreenYou står for et moderne, innovativt og bærekraftig strukturert konsept, som gjør at vi kan kombinere kvalitet og miljøbevissthet. De har i samarbeid med Pavels Innovation AS gjort dyrking og hagearbeid enklere å gjøre innendørs. Pavels Innovation AS har i dette samarbeidet stått for alt fra design til produksjon. 

BedriftGreenYou
LandTyskland
MarkedssektorForbruker
Hjemmesidehttps://www.green-you.de/

Prosjektbeskrivelse

Vi har utviklet og designet produktet. Videre har vi satt produktet i produksjon. Her har vi brukt formblåsing som form-teknikk for å lage de store hoved – komponentene. 

Eksempel på mulitidisiplinært produkt der vi har levert:

– Elektronikk utvikling / PCB styringskort til lysenhet og lysenhet. (UV/ fargespekter)
– Aluminiums profiler extrudering
– Metall beslag CNC / Diecasting
– Sprøytestøping
– Formblåsing

Utvikling

Vi har vært med på å utvikle GreenYou, og har jobbet lenge med hvordan vi kan gjøre det bedre å dyrke grønnsaker og urter innendørs. Samtidig som vi har villet senke terskelen for å starte med dyrking.

Produktdesign

Vi har stått for designet til GreenYou. Spesiell oppmerksomhet er rettet mot designet: det enkle, moderne designspråket og fargevalget i hvitt, grått og grønt.

Produksjon

Vi har satt produktet i produksjon. Her har vi brukt formblåsing som form-teknikk for å lage de store hovedkomponentene, i tillegg har vi benyttet oss av sprøytestøping.

GreenYou med rosa lysinnstilling

Resirkulerbare materialer av høy kvalitet

GreenYou gjør at alle kan drive aktivt med dyrking og hagearbeid innendørs året rundt. Det krever ikke lenger mye å holde liv i plantene. Dette produktet gjør at man kan være mer uavhengig og dyrke sin egen kortreiste mat. 

I produktsortiment tar GreenYou hensyn til resirkulerbare materialer av høy kvalitet sammen med et høyt nivå av innovasjon og design.